Zit u om een wellness ontwerp verlegen?

Wilt u graag de badkamer eens grondig renoveren? Wilt u niet alleen een wastafel, douchecabine en misschien een bad laten inbouwen? Wilt u bijvoorbeeld een heus stoombad, een whirlpool en/of zelfs een sauna in de badkamer? Dit zijn onderdelen die in een wellness ontwerp pas echt tot zijn recht komen. Wij van versteegh-design zijn gespecialiseerd in het omzetten van een wellness ontwerp tot een tastbaar eindproduct. Het hangt er hierbij erg vanaf wat uw budget is, wat de grootte van de ruimte is waar we het wellness ontwerp kunnen realiseren en vanzelfsprekend wat nu eigenlijk precies uw wensen zijn. Onze ingenieus en architecten zetten uw ideeën graag op papier en kunnen er in no time een eerste schets bij maken. Wij doen trouwens alles in overleg want we willen ten eerste uw input zodat we op een transparante manier zaken kunnen doen en uiteindelijk kunnen bouwen zodat u ten tweede niet tegen onverwachte kosten kunt aanlopen en ervan uit mag gaan dat het eindproduct is wat u ervan verwachtte. En zo komen wij weer terecht bij het wellness ontwerp dat u kunt indienen. Kom eens op de site een kijkje nemen naar de projecten die we reeds hebben opgeleverd en waar we op dit moment aan werken. Wellicht kunt u er inspiratie mee opdoen of er op een andere wijze uw voordeel uit halen. Laten we vooropstellen dat we niemand voortrekken en zowel kleine als grote saneringen, verbouwingen en renovaties aanpakken. Oftewel: we zijn van geen kleintje vervaard.

U kunt uw eigen wellness ontwerp bij ons indienen

Zoals u kunt opmaken uit de tekst maken we de wellness ontwerp doorgaans voor privégebruik. Maak dat kan wel erg variëren qua ruimte en attributen die daarin worden geplaatst:

  • Hebt u een vrij souterrain of een ander grote ruimte zoals een lege kelder die goed verlicht kan worden? dan zou u kunnen overwegen om er een verwarmd zwembad in te plaatsen, eventueel met één of meerdere saunacabines of een fitnessruimte,
  • Gaat het eerder om de verbouwing van een riante badkamer? Plaats er dan naast een grote badkuip ook een voetenbadje in net als een whirlpool zodat u kunt genieten van de bubbeltjes die uw lichaam masseren,
  • U kunt het wellness ontwerp zelfs zo laten opstellen dat u die ruimte uiteindelijk kunt beschouwen als ultieme ontspanningsruimte. Een plek waar u zelfs gasten zoals vrienden, familieleden of zakenpartner kunt ontvangen. Het is daarmee een tweede woonkamer geworden!

Een zwembad in uw eigen huis is zeker niet voor iedereen weggelegd. Maar een luxe douchecabine met alles er op en er aan misschien wel. Daarom willen we nogmaals benadrukken dat we tijdens het maken van een wellness ontwerp graag rekening houden met uw budget. Het zal u verbazen in hoeverre we uw badkamer kunnen aanpassen met een beperkt budget. U zult het na de verbouwing namelijk niet meer herkennen. Ook qua materiaal hebt u nog heel wat uit te zoeken. Houdt u bijvoorbeeld van natuursteen of spreekt glad houtwerk u meer aan?

Van idee tot realisatie, voor het gehele project kunt u op ons rekenen

Kijkt u naast alle projecten op de site ook eens op onze Facebookpagina want daar vindt u nog veel meer interessante voorbeelden van het gerealiseerde wellness ontwerp. Mocht u vervolgens vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een afspraak dan kunt u ons natuurlijk bellen, mailen en aanspreken via Facebook Messenger. U bent vervolgens welkom in Berkel en Rodenrijs maar we kunnen ook bij u langskomen om een eerste wellness ontwerp op te stellen. Ook voor interieur ontwerp en tuin ontwerp kunt u op onze expertise rekenen.