Waar vind ik een goede luchtreiniger test?

Wil je een goede luchtreiniger aanschaffen maar weet je niet zo goed welke het meest geschikt is voor jouw ruimte? Dan kun je via de website van luchtreiniger.nl de luchtreiniger test doen. Deze is heel makkelijk in gebruik. Je kunt alle variabelen invullen en de luchtreiniger test laat direct zien welke past bij de ruimte waar je hem in wilt gaan gebruiken. Het is namelijk niet zo dat elke luchtzuiveraar in elke ruimte gebruikt kan worden. Elk exemplaar heeft immers een andere capaciteit. Als je hem in een relatief grote ruimte wilt gaan gebruiken dan heb je een andere nodig dan wanneer je deze in een kleine slaapkamer wilt inzetten. Het kan moeilijk zijn om te bepalen welke je nodig hebt, daarom is deze luchtreiniger test zo handig. In enkele muisklikken weet je precies welk exemplaar geschikt is voor de ruimte waar jij hem in wilt gebruiken, en bovendien voor het doeleinde. Er bestaan namelijk niet alleen luchtreinigers in verschillende formaten, maar ook in verschillende types. Dus wat is het eigenlijk dat jij het apparaat wilt laten doen? Wil je simpelweg rooklucht en nare geurtjes verwijderen of heb je last van hooikoorts of astma en wil je daarom allergenen uit de lucht verwijderen? Het kan ook dat je een super professioneel exemplaar wilt dat zowel fijnstof als virussen en bacteriën uit de lucht verwijdert. De luchtreiniger test vertelt je in alle gevallen precies welk exemplaar voor jou geschikt is.

luchtreiniger test voor mensen met astma

Een van de belangrijkste redenen dat mensen de luchtreiniger test doen is dat ze klachten aan de longen hebben. Je kunt daarbij denken aan:

  • Astma
  • Hooikoorts
  • Chronisch hoesten
  • Bronchitis

Dit is nog slechts een kleine opsomming van long-gerelateerde klachten waarbij een luchtzuiveraar kan helpen, zeker als je deze zowel overdag als ‘s nachts gebruikt. Wat je klachten ook zijn, de luchtreiniger test laat je precies zien welk exemplaar voor jou het meest geschikt is. Daarna kun je deze indien gewenst meteen bestellen. In de webshop zijn vrijwel alle exemplaren permanent op voorraad, en worden ze al binnen enkele dagen bij je thuis afgeleverd.

luchtreiniger tegen allergieën

Last hebben van bepaalde allergieën waardoor je veel moet hoesten is heel iets anders dan de chronische long-aandoeningen zoals astma en bronchitis. De luchtreiniger test zal je dan ook een ander soort luchtzuiveraar aanraden als je aangeeft daar last van te hebben. In het geval van allergieën is het namelijk belangrijk dat de luchtreiniger huisstofmijt uit de lucht verwijdert. In dat geval heb je ene luchtreiniger met ionisator nodig. Dit is een speciaal soort luchtreiniger die de uitwerpselen en huidschilfers van huisstofmijt uit de lucht verwijdert. Daardoor heb je al vrij snel minder last van de klachten die horen bij dit soort allergieën, zoals tranende ogen, een loopneus en vermoeidheid. Wanneer je deze op je slaapkamer zet ben je elke nacht verzekerd van super schone lucht, en zul je merken dat je veel minder last hebt van je klachten. Liever nog meer profijt van zo’n luchtreiniger? Zet er dan ook een een in de ruimte waar je overdag leeft, zeker als je vanuit huis werkt of om andere redenen veel thuis bent. 

Lees meer…