Via deze site kunt u eenvoudig uw energiemaatschappij vergelijken

Vorige maand kregen wij onze jaaropgave van onze energiemaatschappij weer opgestuurd en wij schrokken daar zeer van. Het was namelijk zo dat wij dachten dat wij veel geld terug zouden krijgen, maar in plaats daarvan moesten wij heel veel geld bijbetalen. Dat was niet waar wij naar op zoek waren en vandaar dat wij eens zijn gaan kijken of wij voor het komende jaar ook konden overstappen naar een nieuwe aanbieder. Wij vonden het namelijk niet normaal dat wij zulke hoge tarieven moesten betalen. Omdat wij graag wilden weten wat wij bij andere bedrijven zouden moeten betalen wanneer wij daar gebruik zouden maken van hun elektriciteit en hun gas, wilden wij graag weten of wij ook ergens de ene maatschappij met de andere energiemaatschappij vergelijken konden. Wanneer wij namelijk de ene met de andere energiemaatschappij vergelijken konden vergelijken, konden wij ook zien waar wij het beste een contract zouden kunnen afsluiten. Wij wilden namelijk graag fors gaan besparen op onze kosten want het was natuurlijk onzin dat wij ons scheel betaalden aan ons gas en elektriciteit terwijl wij ook nog een keer een paar maanden hebben gereisd en dus helemaal niets hebben verbruikt. Dat was iets waar wij dan ook graag iets aan wilden veranderen en vandaar dat wij op het internet op zoek zijn gegaan naar sites waar wij een energiemaatschappij vergelijken konden met andere aanbieders. Het viel ons op dat dit niet heel eenvoudig te vinden is. Het leek even alsof wij de enige mensen waren die naar dergelijke mogelijkheden op zoek waren. Vandaar dat wij maar eens even uitgebreid zijn gaan googelen op ‘energiemaatschappij vergelijken’ en toen kwamen wij uiteindelijk terecht op de site van Slimmetenergie.com. Deze site was precies wat wij zochten. Je kunt hier namelijk heel goed een energiemaatschappij vergelijken met een ander bedrijf en zo snel ontdekken hoeveel geld je al dan niet kunt besparen door met deze aanbieder in zee te gaan.

Door onze energiemaatschappij vergelijken te gaan met een andere aanbieder, konden wij uiteindelijk veel geld besparen

Toen wij eenmaal op de site van Slimmetenergie.com terecht waren gekomen, zagen wij meteen dat je hier moet zijn wanneer je je energiemaatschappij vergelijken wilt met een ander bedrijf. Hier heeft men namelijk een heel handig overzicht weten te plaatsen van de mogelijkheden en wij hebben dan ook al heel snel gezien dat er voor ons heel veel mogelijkheden waren om over te stappen naar een andere leverancier. Wij wilden graag een paar honderd euro per jaar besparen ten opzichte van onze vorige aanbieder, en tot onze grote blijdschap merkten wij dat wij dit eenvoudig konden realiseren. De mensen achter de site Slimmetenergie.com hebben heel goed werk gedaan toen zij alle bedrijven met elkaar gingen vergelijken. Het is namelijk zo dat je in een oogopslag kunt zien hoeveel je per jaar kwijt bent bij een bepaalde maatschappij. Ook kun je eenvoudig aangeven of je alleen gas wilt gebruiken of alleen stroom. Uiteraard kunt je ook een energiemaatschappij vergelijken op basis van beide soorten energie. Uiteindelijk hebben wij op deze manier een heel goede deal weten te sluiten en wij kunnen u dan ook zeggen dat wij heel veel geld gaan besparen volgend jaar.

Wij raden deze site van harte aan

Wij zijn inmiddels overgestapt van leverancier en dat is een van de beste keuzes ooit geweest van ons. Wij zijn kunnen dan ook concluderen dat wij:

  • deze site heel handig hebben gevonden om een goede vergelijking te maken
  • heel veel geld gaan besparen volgend jaar
  • deze site aan iedereen willen aanraden

Kijk vandaag nog even op Slimmetenergie.com.

Lees meer…