Vakmanschap bij de schilder Almere voor een heel bedrijfspand

Goede mensen zijn moeilijk te vinden. Bij de uitbreiding van ons bedrijf zijn we kritisch gaan kijken naar de mensen die bij ons op de vloer lopen en hebben harde keuzes moeten maken toen we ons bedrijf verhuisden naar Flevoland. We wilden een professionelere uitstraling en daarvoor hadden we gemotiveerde mensen nodig die de juiste uitstraling meedragen. Direct zijn we ook aan de slag gegaan met onze website om zo meer klanten binnen te halen. Een groot succes, maar een factor bleef een doorn in ons oog. Het bedrijfspand dat we aangeschaft hadden, voldeed zonder enige twijfel aan alle eisen: krachtstroom, genoeg ruimte, een hoog plafond, centrale ligging en geen huizen in de buurt. Maar de staat van het bedrijfspand, dat was een heel ander verhaal. Toen we eenmaal weer een reserve hadden, hebben we daarom de schilder in Almere ingeschakeld om aan de slag te gaan. Een professionele uitstraling is ver te zoeken wanneer de voorgevel van een bedrijfspand in vier kleuren gedaan is en waarbij de verf al van de muur komt. De schilder in Almere wist hier wel raad mee en maakte direct een plan van aanpak om aan de slag te gaan met ons pand. Ideaal, want een beetje haast was wel nodig, net als aandacht van een vakman die weet wat hij doet.

Sterk werk van de schilder in Almere en direct meer werk

De schilder in Almere ging aan de slag met de gevel en na een paar dagen was alles helemaal strak in orde. We bespraken de resultaten intern en we waren het erover eens dat we nu eigenlijk de rest van het pand ook gedaan wilden hebben. Maar wel met hetzelfde hoogwaardige resultaat natuurlijk. De schilder in Almere Amo Totaal (schilderwerk-almere.nl) wist ook hier wel raad mee en gaf ons een aantrekkelijke prijs voor alle ruimtes, waarbij mogelijkheid bleef bestaan voor overleg en aanpassing. Vooral het gedeelte waar de winkel stond was een gedeelte dat van belang was. Dat was immers de plek waar de meeste mensen ons zagen en dat was een aandachtspunt waar we echt mee aan het werk wilden. De schilder in Almere besteedde hier extra aandacht aan en maakte er echt iets geweldigs van. Onze klanten en leveranciers complimenteren ons hier nog altijd dagelijks mee. Een grote opluchting, want het vinden van goede mensen is wel lastig, maar zeker niet onmogelijk wanneer je de schilder in Almere in kunt schakelen.

Op weg naar echte uitbreiding

We zijn erachter gekomen dat groeien betekent dat er eerst gekeken moet worden naar de interne processen. Een tip die we alle ondernemers mee willen geven. Voordat je bloemen kunt oogsten, moet het onkruid tussen de planten weggehaald worden. Moeten er nog meer planten geoogst kunnen worden, dan moet je de strijd aangaan met het hardnekkige gras in je onderneming. Het gras is overal, maar doet letterlijk niets voor je behalve tussen de waardevolle assets groeien en deze remmen. We hebben veel gehad aan

  • het verplaatsen van ons bedrijf
  • de inzet van de schilder in Almere
  • en de klanten die ons trouw bleven gedurende de processen

We zijn nu op het punt aangekomen waarop we kunnen inzetten op de echte groeimogelijkheden de komende maanden. Een spannende periode waarin we veel uitdagingen tegen zullen komen, maar we hebben er veel zin in dus dat betekent dat we de helft al gewonnen hebben. Dat we nu alleen nog maar goede mensen in ons bedrijf aan het werk hebben, gaat daarbij zeker in ons voordeel werken.