Toiletbril

Er zijn van die zaken in je woning waar je gewoonlijk maar weinig aandacht aan besteed, totdat er iets mis mee is. De toiletbril is hiervan een uitstekend voorbeeld. Je zit hier verschillende keren per dag op, maar de kans dat je hier echt goed naar kijkt en dat je er echt aandacht aan besteedt is vrij klein. Het is immers iets dat je nu eenmaal moet doen en dus ook gewoon nodig hebt, maar niet iets wat je echt bewust uitkiest om je huis mee in te richten. En dat is zonde, want als je nagaat hoe belangrijk een toiletbril eigenlijk is, dan zouden we hier wel eens iets meer aandacht aan mogen besteden. Er bestaan namelijk best wat verschillende varianten en hoe erg je gewend bent aan je eigen toilet, merk je pas als je eens bij iemand anders naar de wc gaat. Je merkt dat opeens dat deze hoger of lager is, dat de bril anders aanvoelt of er misschien zelfs heel anders uitziet. Pas op zulke momenten besef je dat er best wat te kiezen valt op dit gebied. Het is dus zeker niet verkeerd om eens aandacht aan je toiletbril te besteden.

Verschillende soorten toiletbril

Want wist je namelijk dat een toiletbril in heel veel verschillende varianten te krijgen zijn? Zo kun je kiezen voor een exemplaar:

  • met een gewoon scharnier of met een soft close sluiting
  • van hout, duroplast of een ander materiaal
  • met een leuke print of gewoon een effen kleur

Het is dus zeker niet zo dat alles wat op dit gebied te krijgen is op elkaar lijkt, er valt echt wel iets te kiezen! Het hebben van een soft close sluiting is echt ideaal als je een gezin hebt. Kinderen zijn vaak niet zo rustig en willen nog wel eens de toiletbril of deksel uit hun handen laten vallen op het moment dat zij klaar zijn en weer weglopen. Een harde klap is dan het gevolg en dit levert niet alleen veel lawaai op, het zal ook voor zich spreken dat dit voor de levensduur van de bril niet echt ideaal is. Met een soft close systeem zal dit niet meer gebeuren, zowel deksel als bril zullen dan altijd zachtjes naar beneden gaan. En denk ook zeker eens na over het kiezen voor een andere kleur of misschien zelfs een leuke print op het moment dat je een nieuwe toiletbril kopen gaat. Er is zoveel leuks op dit gebied te krijgen, daarmee geef jij het toilet in één keer een heel andere uitstraling!

Veel keus bij Deto Seats

Nu is het natuurlijk wel zo dat het aanbod op het gebied van de toiletbril bij veel doe-het-zelf zaken of sanitairwinkels beperkt is. Witte exemplaren zijn altijd volop verkrijgbaar, met misschien nog een paar houtkleurige varianten. Wil je echt eens iets helemaal anders, dan moet je eens kijken op de website van Deto Seats. Zij bieden echt een heel ruime keus aan diverse prints en kleuren, waardoor er echt voor ieder wat wils bij hen te vinden is. Of je nu van donkere kleuren houdt of van lichte, van drukke prints of juist een eenvoudige afbeelding, zij hebben altijd een toiletbril die helemaal bij jou past! Niet alleen zijn de wc brillen die je bij hen kunt kopen leuk, ze zijn ook van een goede kwaliteit. Ze zijn bijvoorbeeld altijd gemakkelijk te reinigen, wat het schoonmaken een prettigere klus maakt. Ook kun je bij hen terecht voor een familiebril, met een ingebouwde toiletverkleiner voor de kleinste bewoners. Met andere woorden, als je een nieuwe toiletbril zoekt, dan moet je hiervoor zeker naar Deto Seats gaan! Lees meer…