Tapas in Venlo eten

Afgelopen weekend kwam een vriend bij mij langs. We hebben elkaar leren kennen op de universiteit. We hebben een andere studie gedaan, maar de opleidingen waren erg vergelijkbaar met elkaar. We hadden veel dezelfde leraren en veel van onze vakken waren hetzelfde. Tijdens onze studie moesten we ook een extra taal als vak nemen. Engels was verplicht, maar we kozen beiden voor Spaans. De Spaanse les was het enigste vak waarbij we bij elkaar in de klas zaten. In een van deze lessen hebben we elkaar leren kennen en we raakten als snel bevriend. In de lessen gingen we vaak naast elkaar zitten en op school hadden we regelmatig contact met elkaar. In het derde jaar hadden we de optie om een half jaar Spaans te leren in Valencia. Dit leek ons allebei erg leuk en we schreven ons hier voor in. Tijdens dit half jaar zaten we op kamers in een grote campus en je moest met ze twee├źn een kamer delen. Wij kozen om dit samen te doen. Onze tijd in Valencia was erg leuk en we hebben veel Spaans geleerd in dat half jaar. We hadden niet veel les en hadden daarom tijd om veel uit te gaan en om leuke dingen te doen in de stad. We gingen regelmatig tapas eten met andere klasgenoten en vonden dat altijd erg lekker. Toen hij vertelde dat hij langs zou komen, wist ik al meteen dat we samen tapas in Venlo zouden eten. Tijdens het eten van tapas in Venlo zouden veel oude herinneringen besproken worden en dat doen we altijd met veel plezier. Ik wist dat er verschillende restaurants zijn waar je tapas in Venlo kan eten, ik moest alleen nog een geschikte uitzoeken.

Bij Eethuis Venlo tapas eten in Venlo

Online bezocht ik de websites van verschillende restaurants en ik zag dat je bij een aantal tapas in Venlo kan eten. Ik wilde graag een goede keuze maken, daarom vergelijk ik de beoordelingen van de verschillende restaurants. Ik zag op de website eethuis-venlo.nl dat je bij Eethuis Venlo voordelig kon eten en de reviews waren goed. Ik was aan het twijfelen of ik een reservering moest maken en besloot om het voor de zekerheid te doen. Het was erg gemakkelijk om een reservering te maken, ik hoefde alleen het nummer op de website te bellen. Er werd door een vriendelijk jonge dame opgenomen en de tijd die ik in gedachten had was nog vrij. Ik liet aan mijn vriend weten via een berichtje dat we tapas in Venlo gingen eten en dat vond hij leuk om te horen. Hij kon een aantal verschillende gerechten opnoemen die hij graag wilde eten en hoopte dat hij ze daar kon bestellen. Deze gerechten vind je vaak bij een Tapas restaurant, dus ik verwachtte dat dit restaurant ze ook had.

Heerlijk gegeten

Zaterdag was de dag dat mijn vriend langskwam en het was meteen gezellig. Ik haalde hem op van het station en niet veel later zijn we tapas in Venlo gaan eten bij Eethuis Venlo. Het restaurant zag er gezellig uit en er hing een leuke sfeer. We zagen op de kaart veel gerechten die we lekker vinden en we bestelden er een aantal van. De tapas waren erg goed bij dit restaurant en we hebben er een gezellige tijd gehad. De rekening was achteraf lager dan ik verwacht had en ik besloot om hem te betalen. Bij Eethuis Venlo kan je heerlijke tapas in Venlo eten.  

  • Het eten was er erg lekker
  • Er hangt een leuke sfeer in het restaurant
  • Het eten was er erg goedkoop