Op zoek naar ideeën voor een spannend teamuitje in Amsterdam? 

Teamuitjes zijn altijd leuke manieren om je collega’s beter te leren kennen en elkaar dichter bij elkaar te brengen. Een teamuitje kan van alles zijn. Zo kun je bijvoorbeeld met je collega’s uit eten gaan, maar je kunt bijvoorbeeld ook bowlen, poolen of midgetgolfen. Wanneer je echter wat meer spanning zoekt, kun je ervoor kiezen om naar Save Amsterdam te gaan. Save Amsterdam heeft namelijk verschillende mogelijkheden voor een spannend teamuitje in Amsterdam. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannende Escape Room? Een Escape Room dwingt je team namelijk om met elkaar te communiceren en samen te werken. Het is dus het perfecte middel voor teambuilding. 

Boek je teamuitje in Amsterdam bij Save Amsterdam 

Een spannend teamuitje is natuurlijk leuk voor iedereen. Ook als je niet van spanning en sensatie houdt, kun je bij Save Amsterdam wel terecht voor een spannend teamuitje in Amsterdam. Bij Save Amsterdam kun je namelijk kiezen uit verschillende Escape Rooms met verschillende spannende thema’s. Je hebt bij Save Amsterdam de keuze uit drie verschillende mogelijkheden: 

  • Zombie Apocalypse 
  • Water Flood 
  • Black Hole 

Stuk voor stuk zijn het spannende Escape Rooms waarbij je Amsterdam moet redden van de ondergang. Als je voor je teamuitje in Amsterdam op zoek bent naar spannende scenario’s waarbij iedereen met elkaar moet samenwerken om lastige puzzels op te lossen, dan ben je bij Save Amsterdam aan het juiste adres. De drie verschillende Escape Rooms van Save Amsterdam staan niet alleen garant voor veel spanning, maar ook voor een sterk staaltje teambuilding in een race tegen de klok. In de Zombie Apocalypse Escape Room moet je als team namelijk samenwerken om een tegengif voor het zombievirus te vinden. Het is aan jouw team de taak om de zombies tegen te houden en het tegengif zien te vinden, voordat alle Amsterdammers in zombies veranderen. In de Water Flood Escape Room ga je echter de strijd aan tegen het water. Het waterpeil stijgt snel en dreigt heel Amsterdam onder te laten lopen. Jouw team moet proberen om de waterpomp aan het werk te krijgen om zo het waterniveau weer omlaag te krijgen. Door het oplossen van moeilijke puzzels en nauw met elkaar samen te werken, moet je met je team ervoor zorgen dat Amsterdam niet onder water komt te staan en de hele bevolking verdrinkt. Als laatste is daar nog de Black Hole Escape Room. In dit scenario is een gekke wetenschapper erin geslaagd om een gigantisch zwart gat te creëren dat Amsterdam en de rest van het land dreigt op te slokken. Jouw team probeert het zwarte gat te dichten en te voorkomen dat er nog meer mensen opgezogen worden. Zoals je dus kunt zien, zijn er bij Save Amsterdam verschillende mogelijkheden tot een spannend teamuitje in Amsterdam. Of je nu van horror of science fiction houdt, of toch liever een realistisch scenario speelt, er is bij Save Amsterdam genoeg keuze.  

Boek nu je Escape Room bij Save Amsterdam 

Als je dus op zoek bent naar ideeën voor een spannend teamuitje in Amsterdam, dan moet je bij Save Amsterdam zijn. Kies voor een origineel teamuitje in Amsterdam met de Escape Rooms van Save Amsterdam. Je kunt al een kamer boeken vanaf twee personen, maar grotere groepen zijn natuurlijk ook welkom. Kijk op http://saveamsterdam.com/nl/pages/teamuitjeamsterdam voor meer informatie over de verschillende Escape Rooms. Via de site kun je ook gemakkelijk je teamuitje boeken op een door jou gekozen datum en tijdstip. Waar wacht je nog op? Boek nu je spannende teamuitje in Amsterdam bij Save Amsterdam. Lees meer…