Op zoek naar feestverlichting?

Feestverlichting bollen brengen elke boom, ruimte of object in een gezellige sfeer. Niet alleen tijdens de kerst, maar het hele jaar door én zowel binnen als buiten. De professionele feestverlichting bollen die je bij Kerstverlichting Buiten kunt kopen zijn ook nog eens koppelbaar. Dat betekent dat je deze lichtslingers precies op maat kunt maken voor jouw feestverlichting project: een grote kerstboom, een gezellige overspanning boven je terras of het accentueren van lijnen langs de gevel van je bedrijfspand.

Feestverlichting

Qua uitstraling lijkt de feestverlichting sprekend op ouderwetse prikkabel lampen, maar dan met de voordelen van moderne LED techniek:

  • Energiezuinig,
  • Het wordt niet warm
  • Het gaat maar liefst 5 tot 10 keer langer mee
  • Door de stevige kwaliteit polycarbonaat bollen kunnen de LED lampen tegen een stootje
  • Kerstverlichtingbuiten.com

Met de koppelbare prikkabel feestverlichting haal je een professionele kwaliteit LED sfeerverlichting in huis waar je het hele jaar door van kunt genieten. De koppelbare feestverlichting met bollampjes is, zoals de naam al zegt, geschikt voor alle feestelijke gelegenheden door het jaar heen. Niet alleen tijdens de kerst toegepast als kerstboomverlichting, maar ook een verjaardagsfeest, tuinfeest, barbecue en elk ander soort feest verlicht je magisch met deze LED bolverlichting voor buiten en binnen. Sterker nog, je hoeft niet eens feest te hebben om te kunnen genieten van deze mooie lampjes. Hang ze gewoon buiten of binnen als lichtslinger op en het is altijd gezellig aangekleed.

Geniet van de luxe sfeer van klassiek warm witte of gekleurde LED prikkabel E27 lampjes, die sprekend lijken op ouderwetse prikkabel gloeilampen, maar dan met de vele voordelen van energiezuinige verwisselbare prikkabel LED lampen. De moderne LED-technologie zorgt ervoor dat de bollampjes maar maximaal 1 Watt verbruiken terwijl de lichtbron even klassiek warm wit of gekleurd blijft net zoals de ‘ouderwetse’ gloeilamp prikkabel lampen. De verwisselbare LED prikkabel lampen zijn ook nog eens eenvoudig te vervangen door reservelampjes (eventueel met andere kleuren voor de afwisseling), waardoor je bolverlichting nog langer meegaat. Wat sfeer betreft: deze koppelbare LED feestverlichting lichtslingers zijn ideaal om een grote kerstboom of ander object, ruimte, terras, gebouw of overspanning een ouderwets gezellige uitstraling te geven. De nostalgische look en de moderne, professionele afwerking, maken deze feestverlichting buiten tot een sfeerverlichting waar jij en je gasten jarenlang van kunnen genieten.

Hoe werkt de verlichting

Het koppelsysteem van deze prikkabel LED feestverlichting werkt heel simpel: je begint met een startkabel waarop je vervolgens een of meerdere lichtslingers kunt door koppelen, omdat ze aan de uiteinden op elkaar aansluitbaar zijn. Het laatste einde van een lichtslinger sluit standaard af met een veilig waterproof schroefdopje. Deze bolverlichting kun je namelijk aan elkaar blijven koppelen, doordat je op één stekker door kunt gaan tot wel 750 Watt. Ter illustratie: per 10 meter prikkabel met 20 lampen zit je op 20 watt. Kun je nagaan!

Wil je meerdere objecten verlichten met koppelbare prikkabel LED feestverlichting, dan kun je bijvoorbeeld tussen een reeks bolverlichting prikkabels een verlengsnoer van 3 meter, 5 meter, 10 meter of 20 meter plaatsen, om vervolgens het volgende object op aan te sluiten. En dat allemaal nog steeds op één en dezelfde stekker en stopcontact!