Onze exclusieve woningen hebben elke keer weer een nieuw design

Een eigen villa laten bouwen, het is voor velen een droom. Wij van vroombouw.nl kunnen uw dromen laten uitkomen. Kijkt maar eens op de site. U zult zien dat wij vanuit het oosten van het land exclusieve woningen bouwen. Exclusieve woningen de we overigens in het gehele land kunnen realiseren. Mocht het bijvoorbeeld uw droom zijn om in Friesland of in Zeeland een huis te laten bouwen, dan bent u tevens bij ons aan het juiste adres. We nodigen u graag even uit voor een adviesgesprek op een van onze bijzondere locaties. We kunnen u ontvangen in ons kasteel te Staverden, nabij Ermelo. En daarnaast bent u van harte welkom in onze weelderige villa in Enschede. In onze portfolio, die u uiteraard online kunt inzien, ziet u vele exclusieve woningen de we in het verleden hebben ontworpen, gebouwd en zelfs hebben ingericht. Bij het inrichten kunt u denken aan het plaatsen van inloopkasten in de slaapkamer, het plaatsen van bad meubilair zoals het bad en douche en ook aan het bouwen van een keuken. Maar wij gaan nog een stapje verder want we willen graag al het werk van u overnemen. Zo kunnen we deze exclusieve woningen geheel bekleden met tapijt en met alle meubels die u graag wenst. Dat betekent dat u na uw verhuizing direct kunt beginnen met het uitpakken van uw spullen. En een groot deel van uw meubels hoeft niet eens mee. Als u de financiële middelen hebt om in dergelijke exclusieve woningen te investeren, dan kunt u bij Vroom uw slag gaan.

We bouwen exclusieve woningen die enkel in uw dromen voorkomen

Wij kunnen luxe rijtjeshuizen bouwen maar we werken voornamelijk voor mensen die een leeg kavel hebben gekocht en er een vrijstaande villa op willen zetten. Hebt u de nodige vergunningen eigenlijk al aangevraagd? Of hebt u misschien wat hulp nodig om de juiste instanties te bereiken? Wij helpen u natuurlijk graag op weg. Onze exclusieve woningen voldoen aan uw wooneisen. En die zijn per persoon enorm verschillend:

  • We bouwen bijvoorbeeld zwembaden in uw huis of op het terrein,
  • We kunnen prachtige dakterrassen inbouwen,
  • De keuken en de badkamer kunnen voorzien worden van de meest luxueuze meubelen. Denk aan gigantische kookplaten, een kookeiland, een sauna en misschien zelfs wel een bubbelbad,
  • Hebt u al nagedacht over wat u met al die extra ruimte gaat doen? Misschien hebt u een kinderwens of wilt u extra slaapkamers zodat uw kleinkinderen kunnen blijven slapen. Maar u moet ook een beetje om uzelf denken. Laat bijvoorbeeld een bioscoop en fitnesszaal bouwen!

U leest het, u hebt nog heel wat keuzes te maken. Als geld geen bezwaar is dan zult u overdonderd worden door de vele mogelijkheden. Ga daarom met ons in gesprek. We helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Kies de stijl en geef uw wensen aan ons door, dan maken we een aantal schetsen voor u. Is het niet fantastisch dat u slechts één bedrijf nodig hebt voor zowel het ontwerpen als het bouwen van exclusieve woningen?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Maak dan vandaag nog een afspraak

U kunt ons aldus bezoeken als u een gesprek wilt hebben over het ontwerpen van exclusieve woningen. Maak vandaag nog via de mail of telefonisch een afspraak, dan heten we u deze week nog van harte welkom. Ook online kunt u contact met ons opnemen. En u kunt een handige brochure downloaden waarin u alles vindt over onze werkzaamheden. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en nog te realiseren opdrachten. Doe er uw voordeel mee en vergeet niet om deze site te bookmarken.