Mobiel windscherm

Houd jij ook van buiten zitten? Kies dan voor de aanschaf van een mobiel windscherm van Premonta! Veel in de buitenlucht zijn is goed voor ieder mens, de frisse lucht doet ons goed en we voelen ons al snel ontspannen als we een tijdje op het terras zitten. Helaas is het in Nederland zo dat het weer vaak niet goed genoeg is om buitenshuis te zijn. We hebben immers veel dagen met regen en daar helpt een mobiel windscherm ook niets aan. Maar waar het wel bij helpt, is het tegenhouden van de wind. Op dagen dat het droog is, is het immers vaak zo dat windvlagen ervoor zorgen dat het eigenlijk toch te kil is om stil te zitten op een terras. Dat is jammer, want op zich is de temperatuur vaak wel aangenaam genoeg. Als je de trek van de wind kwijt zou zijn, zou het meteen een stuk aangenamer zijn op je terrasstoelen. Kies dus voor een mobiel windscherm en je zult zien dat je veel vaker even buiten zult gaan zitten!

Voordelen mobiel windscherm van glas

Het grote voordeel van een mobiel windscherm ten opzichte van andere exemplaren, is natuurlijk het feit dat deze mobiel is. Er zijn uiteraard veel meer varianten op dit gebied te krijgen, zoals vaststaande modellen of modellen gemaakt van tentdoek, die je met haringen en touwen vast moet zetten. Dit laatste is natuurlijk een heel gedoe en met de vaststaande exemplaren heb je als grote nadeel dat je altijd eigenlijk een heel stuk van de terrassen of tuinen hiermee moet afzetten, wil je er daadwerkelijk altijd profijt van hebben. Het is in ons land immers zo dat we te maken hebben met steeds weer andere windrichtingen. Met een mobiel windscherm heb je echter het grote voordeel dat je deze gewoon rijdt naar de plek waar die dag de wind vandaan komt. En wijzigt de windrichting? Dan rijd je het scherm gewoon mee! Dat werkt dus echt heel eenvoudig! Ook kun je het scherm heel gemakkelijk naar bijvoorbeeld je schuur rijden, als de winter is aangebroken en je toch niet meer buiten gaat zitten. Kies je bovendien voor een mobiel windscherm dat van glas gemaakt is, dan heb je als voordeel dat jij jouw uitzicht behoudt. Je kunt gewoon alles blijven zien en je hebt nog altijd de volle inval van de zon. Dit maakt dit product echt ideaal in gebruik!

Ter Huurne biedt diverse opties van Premonta

Heb jij interesse in een mobiel windscherm van Premonta, dan moet je eens kijken naar het aanbod dat Ter Huurne op dit gebied heeft! Je vindt bij hen exemplaren in verschillende breedtes, te weten:

  • 100 cm
  • 150 cm
  • 200 cm

Wat erg handig is, is dat je alle verschillende modellen die zij hebben erg gemakkelijk aan elkaar kunt koppelen. Je kunt dus zelf je ideale scherm samenstellen! Misschien is voor jou één mobiel windscherm van 200 cm voldoende om de nodige luwte te bieden, maar het kan ook zijn dat jij meer schermen nodig hebt. Met het handige koppelsysteem kun je ze met elkaar combineren op de manier die voor die dag het meest geschikt is! Uiteraard zijn al hun glazen windschermen uitgerust met veiligheidsglas, zodat het glas niet zomaar kapot gaat en mocht het wel breken, dan is de kans op ongelukken hierdoor zo klein mogelijk. Het glas is afgewerkt met RVS, net als de ogen en de koppelpennen ook van RVS zijn. Dit is niet alleen stevig, het geeft ook een mooie uitstraling! Wil jij ook meer luwte creëren in jouw tuin, op jouw terras of jouw balkon? Kies dan voor een mobiel windscherm! Lees meer…