Met een dobbelspel is het altijd een groot feest

Op spellenrijk.nl komt u waarschijnlijk ogen te kort. We hebben het niet eens over het dobbelspel dat u bij ons kunt kopen maar meer in de zin dat we een enorm aanbod hebben aan fantastische bord-, kaart-, tv-, dobbel-, en partyspellen. En zelfs met al deze begrippen doen we de catalogus nog te kort. Wilt u een dobbelspel kopen? Wilt u enkel 5 dobbelstenen bestellen omdat u nog wel wat yahtzee-papiertjes thuis hebt liggen? Wilt u liever een luxe uitvoering van dit populaire en zeer eenvoudige spel? Speelt u liever een totaal ander dobbelspel? Wat uw wensen dan ook zijn, bij ons komen al uw dromen uit. In deze tekst willen we ons eventjes focussen op het oeroude dobbelspel. Want de dobbelsteen werd al in het Perzische rijk van voor 2000 jaar voor Christus gebruikt en vond zo zijn weg in de Griekse en Romeinse culturen. Tegenwoordig is het een belangrijk onderdeel van diverse bordspellen maar kunt u er ook een aantal van gebruiken om een volwaardig dobbelspel mee te spelen zoals het al genoemde en invloedrijke Yahtzee. Daar zijn diverse varianten op de spelen net als het feit dat er in casino’s ook heel wat gedobbeld wordt. Dobbelen lijkt overigens wel wat op yahtzee, ook daar speelt kansberekening een grote rol en dat maakt het uitermate geschikt als kansspel. En u wilt uw kinderen ongetwijfeld op een leuke manier leren tellen. Ook dan kan een dobbelspel soelaas bieden want didactische gezien is dit een spel met vele voordelen.

We bieden een dobbelspel voor jong en voor oud aan

Kijkt u allereerst eens even rond op onze website. U zult zien dat we tussen ons aanbod een aparte categorie hebben gemaakt voor het dobbelspel. Klik op die categorie om te zien welke spellen we tegenwoordig in die categorie aanbieden. Overigens kunt u al die afgebeelde producten direct bestellen zodat u het binnen één werkdag al in huis hebt. Dat betekent dus dat we alle afgebeelde producten steevast op voorraad hebben. Naast een foto en de titel van het product vindt u natuurlijk ook de prijzen. Die liegen er niet om. Sterker nog, wij garanderen een laagste online prijsgarantie. Daar bovenop geven we regelmatig scherpe kortingen zodat u niet alleen goedkoop een dobbelspel maar er misschien wel twee bestelt!

  • Zo vindt u op dit moment natuurlijk diverse uitvoeringen van yahtzee,
  • Maar ook minder bekende spellen die wellicht leuk zijn voor de jongsten onder ons zoals het biggen spel kunt u hier bestellen,
  • Of koop voor uzelf bijvoorbeeld het Kolonisten van Catan dobbelspel, Machi Koro of Qwixx.

Zo is er in ieder geval voor ieder wat wils te vinden. Ook als u helemaal geen belang hebt bij een dobbelspel dan kunnen we u alsnog vast en zeker tegemoet komen. Wist u dat ons huidige assortiment bestaat uit meer dan 5.000 verschillende spellen? Een uniek cadeautje vinden voor een familielid dan wel goede vriend is vanaf nu geen enkel probleem meer. Vergeet u niet om de website even te bookmarken?

Kijkt u ook even bij de rest van het assortiment?

U kunt direct een gratis account aanmaken zodat bestellen in de toekomst nog sneller kan worden gedaan. U betaalt uiteraard met een online betaalservice en daarnaast is het zelfs een optie om achteraf pas met behulp van Afterpay te betalen. Mocht het niet zo bevallen dan hebt u altijd nog 14 dagen retourrecht. Blijft u graag op de hoogte van alle aanbiedingen en overige acties? Abonneer u dan op de gratis nieuwsbrief van Spellenrijk en volg onze via de sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram.