Met asbestverwijdering kunt u niet vroeg genoeg beginnen

Asbest is een gevaarlijke bouwstof die tot in de jaren negentig van de vorige eeuw nog werd gebruikt. Het werd voornamelijk gebruikt als isolatiemateriaal maar nu er is aangetoond dat er kankerverwekkende stoffen in zitten dient men tot asbestverwijdering over te gaan. Woont u in een al wat ouder huis en hebt u het idee dat u asbest hebt aangetroffen? Kijk dan eerst even op deswartasbestadvies.nl. Want daar vindt u allerlei informatie over asbest en eventuele asbestverwijdering. Over enkel jaren moeten alle huizen en bedrijfspanden geheel asbestvrij zijn dus u zult wel begrijpen dat het bij de Swart Asbest drukke tijden zijn. Toch maken we graag de ruimte om uw huis te inspecteren en om bij aantreffen een plan van aanpak op te stellen. Het is absoluut aan te raden om hier zo vroeg mogelijk mee te beginnen. Zolang u niet in dergelijke platen gaat boren is er weinig aan de hand, stof zal niet of nauwelijks kunnen vrijkomen. Toch is het zaak om snel aan asbestverwijdering te beginnen al was het enkel omdat er een verbod komt. Daarnaast wilt u niet dat uw kinderen opgroeien in een dergelijk gevaarlijke situatie. En denk natuurlijk ook aan uzelf en uw partner. Een ander voordeel is dat het een goed moment is om die geplande renovatie of zelfs sanering uit te voeren. De verkoopwaarde van uw koophuis zal er dan ook zeker door toenemen. Zo heeft ieder nadeel toch weer zijn voordeel. Wij leggen u erg graag uit hoe asbestverwijdering precies werkt en wat u hiervoor moet doen of juist moet laten. Neemt u daarom eens vrijblijvend contact met ons op, dan lichten we u persoonlijk het een en ander toe.

Laat de asbestverwijdering maar aan ons over

In principe bieden wij vijf belangrijke diensten aan die allen te maken hebben met asbestverwijdering. Uiteraard gaan we hier graag wat dieper op in:

  • De eerste stap in het proces tot asbestverwijdering is u advies geven.
  • Zit er in de eerste plaats asbest of kunnen we u direct geruststellen?
  • Zit er wel degelijk asbest en kunnen we daar eenvoudig bijkomen?
  • Of moet er een ander plan van aanpak geadviseerd worden?
  • Wij bieden u in de volgende stap de deskundigheid aan die bij asbestverwijdering echt van pas komt.

Kortom: een duidelijk plan van aanpak waarop u samen met ons kunt bouwen. We inventariseren vervolgens de aanwezigheid van al dat asbest zodat er niets meer over blijft. Ook krijgt u een duidelijk beeld van de kosten, de tijdsduur en dat kan betekenen dat u tijdelijk elders onderdak moet vinden zodat we ons werk in alle veiligheid kunnen doen. Dan vindt de daadwerkelijke asbestverwijdering plaats. Uiteraard houden we u op de hoogte van de voortgang. Is er zeer veel asbest aanwezig? Dan volgt een asbestsanering. Dat betekent dat er na de asbestverwijdering nieuw materiaal geplaatst moet worden en ook dan kunt u op onze expertise rekenen. U leest het, er komt nog heel wat werk bij kijken. Laat het daarom aan een professioneel bedrijf zoals de onze over want u wilt geen enkel risico lopen!

Een professioneel waar u op kunt bouwen, dat is wel zo prettig

Asbestverwijdering is nuttig, wel zo gezond en de beste manier om uw huis veilig te maken. Neem daarom telefonisch of per mail contact met ons op. Ook al bevindt ons kantoor zich in Delft, we werken in de gehele Randstad en ver daarbuiten. Laat het niet op het laatste moment aankomen, u wilt geen boetes riskeren en laten we eerlijk zijn, uw gezondheid gaat boven alles!