Kies uit onze vrijstaande woningen

Wij bouwen vrijstaande woningen, rijtjeshuizen, 2-onder-1-kapwoningen en recreatiewoningen. Alles voor de particulier en zijn wensen want bij poppink.nl kan het allemaal moeiteloos gerealiseerd worden. Klinkt u dat als muziek in de oren maar hebt u werkelijk geen flauw idee wat u met uw aangekochte stuk kavel moet beginnen? Dan vindt u op onze website onder de categorie “vrijstaande woningen” enkele interessante ontwerpen waarvan er ongetwijfeld wel een aantal tussen zitten die aan uw verwachtingspatroon voldoen. Kies er een aantal uit want dit zijn onze standaardvoorbeelden. Het zijn vrijstaande woningen die we ook in het verleden hebben gebouwd. Aangezien u ons kantoor vindt in Raalte kunt u het zich wel voorstellen dat we voornamelijk in Twente en de rest van Overijssel werken. Maar dat wil niet zeggen dat we u niet kunnen helpen als u bijvoorbeeld in Gelderland of in Drenthe vrijstaande woningen wilt laten bouwen. Sterker nog, we garanderen een landelijke dekking. Kunt u niet kiezen of zitten er simpelweg geen designs tussen deze vrijstaande woningen die u aanspreken? Dan is het ook helemaal geen probleem als u een architect van een architectenbureau het huis van uw droom op papier laat zetten. Hij of zij kan het huis helemaal ontwerpen op basis van uw wensen en ideeën. Maar dan hebt u vervolgens wel een gerenommeerd bouwbedrijf nodig om de schetsen om te zetten in de realiteit. En dat is waar wij weer om de hoek kijken want we kunnen op basis van deze blauwdrukken vrijstaande woningen bouwen.

Of laat een architectenbureau vrijstaande woningen ontwerpen

Nadat u een keuze hebt gemaakt tussen onze vele designs is het zaak om de bouwvergunning te regelen. Hebt u dat al aangevraagd bij de gemeente? Dan gaan we in overleg me de architect, vragen we de papieren op en bestellen we het bouwmateriaal. Tijdens de bouw houden we u op de hoogte van de werkzaamheden. Reken er maar op dat we ons aan alle deadlines kunnen houden zodat u binnen de afgesproken tijd kunt verhuizen. Wilt u ook de inrichting, het interieur en de tuinindeling uitbesteden? Wij gaan graag in overleg met deze architecten zodat dit tijdig uitgevoerd kan worden nadat we deze vrijstaande woningen hebben opgericht. Weet u trouwens al in welke stijl u een woning wilt laten bouwen? Want wij kunnen klassiek, modern en alles wat daar tussen valt moeiteloos aan. Ieder ontwerp behandelen met respect en we bouwen dan ook uitsluitend traditioneel. Hebt u altijd al in één van onze vrijstaande woningen willen wonen? Bijvoorbeeld met een grote tuin inclusief zwembad? Of wilt u een ruime kelder in uw huis laten bouwen met een eigen bioscoop of fitnessruimte? En hoe moet badkamer of de keuken er uit komen te zien? Interessante en spannende vragen waar u natuurlijk goed over na moet denken. Gelukkig hebt u bij ons erg veel keus dus de kans is groot dat er een aantal ontwerpen bijstaan die u interessant vindt.

Wij realiseren ieder project, ongeacht de grootte

Naast een keur aan vrijstaande woningen bouwen we ook regelmatig totaal andere woningen voor opdrachtgevers. Die opdrachtgevers zijn overigens niet alleen maar particulieren, ook voor architectenbureaus, de gemeente of woningbouwcorporaties kunnen we erg veel werk verrichten.

  • Klim daarom in de pen en maak een afspraak bij ons in Raalte,
  • U kunt ons mailen, opbellen of het online contactformulier invullen,
  • Overigens bent u niet alleen welkom in Raalte, ook in Fleringen kunt u ons bezoeken. De koffie en de thee staan voor u klaar.

Wilt u alles nog even rustig nalezen? Dan kunt u online een uitvoerige brochure van Poppink opvragen die u vervolgens kosteloos thuis ontvangt.