Kent u dit bedrijf voor bedrijfsfotografie al?

Ons bedrijf bestaat binnenkort een jaar en de zaken gaan gelukkig goed. Wij hebben daarom besloten dat het tijd werd om ons bedrijf meer te professionaliseren en wij hebben daarom een nieuwe site laten maken. Wij vinden het belangrijk om met een persoonlijke touch te werken en dus hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om ook een persoonlijke site te maken. Het leek ons een leuk idee om daarom foto’s te laten maken van ons bedrijf en ook om een foto te laten maken van iedere medewerker binnen ons bedrijf. Wij konden deze foto’s dan op de site plaatsen zodat onze klanten konden zien met wie ze te maken hadden. Wij hebben daarom gekeken of wij iemand konden vinden die gespecialiseerd was in bedrijfsfotografie. Het is namelijk fijn om met een pro te kunnen werken wanneer je bedrijfsfotografie wilt laten maken. Wij hebben goed gezocht naar mogelijkheden en al snel werd het ons duidelijk dat wij een keer op het internet moesten gaan kijken naar mogelijke kandidaten. Wij wilden namelijk graag weten waar andere mensen hun bedrijfsfotografie hadden laten maken en wij zijn daarom gaan kijken naar welk bedrijf de beste recensies had ontvangen van de mensen die reeds met dat bedrijf hadden samengewerkt. Wij zijn gaan kijken en toen zagen wij dat de mensen van jeleukstefoto.nl heel erg veel positieve commentaren hadden gekregen over hun bedrijfsfotografie. Dat klonk ons dus heel goed in de oren en wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om hier een specialist in te huren die ons van dienst kon zijn. Wij hebben te horen gekregen dat zij ons graag wilden helpen met het verzorgen van onze bedrijfsfotografie en dat was heel prettig om te horen. Wij hebben daarom ook meteen een afspraak gemaakt om een sessie te gaan doen. Wij vonden het heel prettig om te horen dat deze mensen ons meteen konden helpen. Wij hebben gezorgd dat op de dag van de sessie ons bedrijf spik en span was zodat de foto’s heel mooi zouden worden. 

Dit bedrijf biedt betaalbare bedrijfsfotografie

Toen wij eenmaal contact hadden gelegd met de mensen van dit bedrijf, hadden wij al snel in de gaten dat wij hier met specialisten te maken hadden. De mensen van dit bedrijf hebben namelijk alles in huis om optimale bedrijfsfotografie te leveren. Wij hebben heel originele foto’s kunnen laten maken en wij waren blij dat wij met deze mensen mochten samenwerken. Wij hebben de foto’s inmiddels ook al op onze site gepost en wij krijgen daar heel veel goede reacties op. Wij zijn daarom blij dat wij jeleukstefoto onze bedrijfsfotografie hebben laten verzorgen. 

De foto’s zijn prachtig geworden 

Wij hebben inmiddels dus de sessie achter de rug en wij kijken daar met een heel goed gevoel op terug. Wij hebben goede zaken kunnen doen en wij hebben mooie foto’s gekregen. Kortom:

  • Wij vonden de samenwerking met dit bedrijf heel erg prettig
  • Wij hebben heel mooie foto’s kunnen laten maken 
  • Wij raden iedereen dit bedrijf van harte aan 

Kijk voor voorbeelden van het werk van dit bedrijf ook nog even op jeleukstefoto.nl.