De conifeer: een prachtige boom voor in uw tuin!

Iedereen heeft er weleens van gehoord: de conifeer. Het is een ‘houtige plant’, meestal boom, met vele naalden. Er bestaan naaldboomsoorten waarvan het loof eigenlijk meer op bladeren lijkt dan op echte naaldbomen zoals we die kennen van dennenbomen. Dat is bij de conifeer het geval. Van coniferen zijn wel 600 soorten en ze groeien vooral in de meer gematigde streken, soms komen ze ook voor in de bergen. Vrijwel alle coniferen zijn altijd groen, er zijn maar een paar soorten die in de winter hun naalden verliezen. Coniferen worden ontzettend vaak gebruikt in plaats van een schutting tussen 2 tuinen. Het ziet er een stuk mooier uit, zo’n groene wand en is niet moeilijk te onderhouden. Maar ook los hebben mensen vaak een conifeer in hun voor- of achtertuin staan. Er zijn maar weinig tuinen waarin geen conifeer voorkomt, zo normaal is de conifeer voor ons geworden! Nu overweeg je zelf misschien ook wel om een conifeer of meerdere coniferen aan te schaffen voor in je tuin. Maar je zit met allerlei vragen. Want welke soorten zijn er eigenlijk allemaal? Hoe zien die eruit? En welke zijn het sterkst en meest onderhoudsvriendelijk? Hoe moeten ze worden verzorgd? En hoe krijg je ze überhaupt geplant?

Waar koop je jouw conifeer of coniferen?

Simpel. Via coniferen bestellen.nl kun je de conifeer of coniferen uitzoeken, die bij je passen. Waarom zou je dat bij coniferen bestellen.nl doen? We zetten het even op een rijtje:

  • Coniferen bestellen.nl heeft een groot assortiment aan coniferen, waar jouw ideale conifeer tussen zit.
  • Het zijn bomen van uitstekende kwaliteit; ze komen rechtstreeks bij de kweker vandaan.
  • Juist omdat ze rechtstreeks bij de kweker vandaan komen zijn ze een stuk goedkoper dan in het tuincentrum!
  • Snelle levering!
  • We verkopen ook coniferen in een pot.
  • We bieden een service waar veel mensen op zitten te wachten.
  • Als je geen zin hebt om zelf aan de slag te gaan en je coniferen te planten, kunnen wij dat voor je doen!
  • We bieden ongelooflijk veel soorten.
  • Wij kweken al meer dan 15 jaar coniferen en zijn trots op die ervaring!

Niet moeilijk over doen dus: uw conifeer bestelt u gewoon het beste via Coniferen Bestellen.nl!

Meer info

Je kunt dus kiezen uit allerlei soorten, maten en kleuren coniferen. Coniferen in een pot zijn het hele jaar door te leveren, en heeft als voordeel dat u ook gewoon in de zomer een conifeer kunt planten! Dit omdat deze coniferen een hele sterke kluit hebben. We leveren met liefde een hovenier mee, die de kwaliteit van uw bodem onderzoekt, de coniferen plant en daarna nog tips en adviezen geeft rondom de verzorging. We hebben niet alle 600 soorten coniferen die er bestaan want dan zie u door de bomen het bos niet meer, maar we hebben een aantal hele populaire soorten in het assortiment, zoals de Californische Cipres Chamaecyparis Ivonne, de Westerse Levensboom ‘Thuja Occidentalis Brabant’, De Levensboom ‘Thuja Occidentalis Smaragd’ en de Dwergcipres Chamaecyparis Columnaris. We zorgen voor een uitstekende kwaliteit en dit word ook nog eens jaarlijks gecheckt en gekeurd door Nak Tuinbouw. Overtuigd dat u een conifeer of meerdere coniferen wilt én geïnteresseerd in levering door Coniferen Bestellen? Twijfel niet langer en kijk eens op: https://www.coniferen-bestellen.nl. Daar kunt u niet alleen de coniferen bestellen die u aanspreken, maar ook heel veel info vinden over onderhoud van coniferen, verzorging en andere informatie. Net als de laatste aanbiedingen! De site staat vol advies. Als u toch nog vragen heeft of meer informatie wilt, dan kunt u kijken bij onze veelgestelde vragen, of natuurlijk gewoon even telefonisch contact opnemen!