Camping Drenthe voor je vakantie

Zoek jij een bestemming voor je vakantie? Overweeg dan eens een verblijf op een camping in Drenthe! Voor de kampeerders onder ons is dat echt een uitstekend idee! Natuurlijk hoef je niet per se te gaan kamperen als je op reis wilt gaan, je kunt ook kiezen voor het huren van een huisje of appartement of je kiest voor een verblijf in een hotel. Maar een kampeervakantie heeft als pluspunt dat je heel veel tijd in de buitenlucht doorbrengt en dat is echt goed voor lichaam en geest. Je kunt daardoor helemaal tot rust komen. Als je kiest voor een camping te Drenthe dan profiteer je bovendien van een korte reistijd. Mensen met kinderen weten dat lang in de auto zitten vaak geen goed idee is, er zal dan geheid ruzie op de achterbank ontstaan. Dat maakt het reizen er natuurlijk niet prettiger op en reis je naar het zuiden, dan krijg je ook nog eens vaak te maken met files en dus nog meer reistijd. Ga jij naar een camping in Drenthe, dan heb je van deze problemen geen last. Files zijn er maar weinig in het noorden van Nederland en de afstanden in ons landje zijn altijd relatief kort. Geen lange reistijd, geen files, geen ruziƫnde kinderen, dat is pas een fijn begin van de vakantieperiode!

Camping Drenthe biedt vele mogelijkheden tot uitstapjes

Nu denk je misschien, is een verblijf op een camping in Drenthe wel leuk? Wat valt daar in de buurt nu eigenlijk te doen? Nou, daarop is het antwoord: genoeg! We realiseren ons vaak te weinig hoeveel moois ons eigen land te bieden heeft en dat is zonde, er is zoveel moois te zien en te doen! Zo kun je in deze provincie uiteraard genieten van prachtige natuur! De bossen zullen bij de meeste mensen het bekendst zijn, maar wist je dat er ook prachtige heidevelden en zandvlaktes te vinden zijn? Het is maar net in welk deel van de regio jij bent. Daarnaast kun je vanaf jouw camping in Drenthe ook diverse uitstapjes maken naar bijvoorbeeld:

  • indrukwekkende hunebedden
  • pittoreske dorpjes
  • mooie natuurgebieden

Met de kinderen wil je natuurlijk ook graag een ander soort uitstapjes maken en ook dat is heel goed mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dagje naar het nieuwe Wildlands Adventure Zoo, een heel nieuwe beleving op het gebied van dierentuinen. Of wat dacht je van een bezoek aan een van de attractieparken: Slagharen, Drouwenerzand of Sprookjeshof Zuidlaren. En dan kun je ook nog het boomkroonpad lopen, een outdoor belevingspark bezoeken of lekker gaan zwemmen. Er is dus echt genoeg te doen en te beleven als je op een camping in Drenthe staat!

Geschikte kampeerlocatie

Maar kies je een goede camping in Drenthe, dan hoef je het terrein niet eens te verlaten om toch een goede tijd te hebben! Dat is bijvoorbeeld het geval met Camping de Berken, een 4 sterren camping in Drenthe met uitstekende faciliteiten en een goed aanbod voor kinderen. Zij hebben bijvoorbeeld zowel binnen als buiten speeltuinen, waar jullie kids zich kunnen vermaken. Daarnaast biedt de dierenweide altijd veel vertier en kan er heerlijk geknutseld worden op de knutselzolder. Het recreatieprogramma biedt daarnaast ook nog vele leuke activiteiten. De kinderen hoeven zich hier dus zeker niet te vervelen en iedere ouder weet dat als de kids lol hebben, de ouders ook een fijne vakantie hebben omdat ze dan ook eens toekomen aan bijvoorbeeld het lezen van een boek of een goed gesprek. Je kunt op deze camping in Drenthe bovendien niet alleen met je eigen spullen kamperen, je kunt ook een tent, trekkershut of chalet huren! Iedereen kan bij hen terecht!